Reviews

We willen graag weten wat je denkt
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen

Bedankt voor de review!

Een erg goede ervaring gehad! Bo heeft enorm veel kennis en weet dit op een duidelijke manier over te brengen. Ze is heel aardig tegenover klant en paard.

Na de meting ben ik te weten gekomen waaraan we kunnen werken, en

hoeveel inspanning dit voor mijn paard kost. Hierdoor ben ik op een heel andere manier gaan trainen, welke veel effectiever blijkt te zijn.

Ik ga het zeker weer eens doen en zou het iedereen aanraden.

- Sam -

sam fleur.jpeg

Bo is een vriendelijke en ambitieuze meid die weet waar ze het over heeft. Ze gaat met veel geduld aan de slag en heeft oog voor detail. Erg leuk, maar vooral heel leerzaam om een hartslagmeting te laten maken bij Hartslagmeting Bo Hopmans!

- Demi -

Ik heb mijn hartslagmeting met Bo gehad! Was een hele fijne ervaring ze heeft me goed geholpen en fijne tips en adviezen gegeven.

Ik heb nu veel betere kijk op mijn rijden en ik weet nu wat ik wel en niet kan doen en hoe me paard reageert op dingen qua hartslag!

Ik heb er heel veel aan gehad en Jay net zo!

Bo hartstikke bedankt voor het helpen namens Jay en mij!

- Ashley -

Ik raad iedereen een hartslagmeting aan bij Bo! Bo is een super enthousiaste meid met veel kennis en wil je heel graag helpen.

Het is ontzettend interessant en nuttig om te weten hoe jij en je paard samen in de conditie staan en hoe jullie op elkaar als combinatie reageren.

Maar ook kreeg ik meer duidelijkheid over onze knelpunten in de training. Tijdens de meting geeft Bo ook super fijne en duidelijke tips, een echte aanrader!

sophie beau.jpeg

- Sophie -

Bo is enkele keren bij mij geweest voor een hartslagmeting. Bo is een rustig, betrouwbaar en eerlijk persoon. Ze neemt alle tijd voor je en is duidelijk in haar communicatie. Deze metingen hebben mij geholpen bij het opleiden van mijn jonge paard. Het is prettig dat je gevoel bevestigd wordt door de hartslagmeting en je hierdoor de training naar een hoger niveau kan brengen op het juiste tempo. Na de hartslagmeting krijg je een uitgebreid trainingsschema met oefeningen op basis van de resultaten. Ik ben zeer tevreden en ga Bo in de toekomst zeker vaker een hartslagmeting laten uitvoeren.

- Laura -