Diensten

Telefoonnummer

06-12155956

Locatie

Hartslagmeting Bo Hopmans

Milsbeek

Men weet dat de hartslag van een paard veel zegt over zijn conditie. Maar hoe gebruik je een hartslagmeter voor paarden en wat zegt de hartslag nu precies? Ik help u graag!

Elke paardenhouder heeft een ander motief om met paarden om te gaan. Ik gun ieder paard een gezonde en succesvolle carrière op zijn eigen niveau! Daarom bied ik verschillende diensten aan om hartslagmetingen voor iedereen mogelijk te maken.

Elke ruiter heeft andere behoeftes betreft begeleiding. Ik ben zeer flexibel en kan u op gewenste wijze begeleiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

fender galop.jpg

Introductiemeting

 

Wil jij jouw paard beter leren kennen? Wil je weten hoe fit en / of gezond jouw paard is? Maak kennis met hartslagmetingen om te kijken wat ik voor u en uw paard kan betekenen!

Prijs

€50,00

2.jpg

Video meting

 

Wil je graag je training op film om later nog eens, eventueel samen met je instructeur, dierenarts of andere specialist,  kritisch naar je eigen training te kunnen kijken. Ik zet jullie training graag op film en verwerk hierin de hartslagwaardes van jou en je paard om nog meer informatie uit de training te halen!

Prijs

€100

Trainingsbegeleiding

 

Wil jij hulp bij het indelen van jouw trainingen? Na de introductiemeting is het mogelijk om een plan van aanpak te maken voor jouw persoonlijke begeleidingstraject.

Prijs

€70,00

9.jpg

Clinic's

 

Wilt u op uw bedrijf of voor uw vereniging iets speciaals organiseren, iets unieks en interactiefs, een keer iets anders dan een proefgerichte clinic?! Dan bent u bij Hartslagmeting Bo Hopmans aan het juiste adres!

Prijs

Op maat

Combi deal
Introductie + 2e meting

Hierin zit de introductiemeting met tips en richtlijnen om de training te optimaliseren. Na 8 weken een 2e meting op locatie om de vooruitgang te bekijken.

Prijs

€100

(€20 voordeel!)

Boek nu!
arrow&v

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo spoedig mogelijk contact op om een datum te prikken.