Introductiemeting

Telefoonnummer

06-12155956

Locatie

Hartslagmeting Bo Hopmans

Milsbeek

Bent u benieuwd naar het trainen met hartslagmeter? Wilt u weten hoe uw paard de training ervaart, hoe fit hij is en welk effect bepaalde oefeningen in de training op uw paard hebben? U kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van een hartslagmeting op locatie zonder dat u ergens aan vast zit!

Maak kennis met hartslagmetingen en Hartslagmeting Bo Hopmans om te kijken wat ik voor u en uw paard kan betekenen!

 

 

 

Na afloop van de introductiemeting zullen we de gegevens evalueren, krijgt u tips naar aanleiding van de resultaten en natuurlijk antwoorden op uw vragen.

Ben jij na de introductiemeting ook zo enthousiast geworden en wil je graag begeleid worden om jouw trainingen te optimaliseren of om de gezondheid van je paard te monitoren? Dan maken we samen een plan van aanpak voor jouw persoonlijk begeleidingstraject. 

 

De keuze is aan jou! 

De introductiemeting houdt in..

Een live meting om de basisconditie en de gezondheid van uw paard te bepalen. Daarmee zullen we beginnen met een ''nulmeting''. Hier worden de normaalwaardes in stap, draf en galop gemeten en eventueel het links-rechts verschil vastgelegd.

 De nulmeting wordt tevens gebruikt om de voortgang van u en uw paard tijdens een eventuele vervolgmeting te beoordelen.

Het tweede deel van de meting is geheel naar eigen keuze in te vullen. Waar loopt u tegen aan in de training? Wilt u meer weten over hoe uw paard bepaalde oefeningen ervaart? Heeft u paard last van stress?

 

De training wordt live gemeten waarbij u real-time feedback ontvangt.

 

U ontvangt na de meting een digitale uitwerking van de resultaten inclusief tips voor de training en een mini-handleiding!