Clinic's 

Telefoonnummer

06-12155956

Locatie

Hartslagmeting Bo Hopmans

Milsbeek

Wilt u op uw bedrijf of voor uw vereniging iets speciaals organiseren, iets unieks en interactiefs, een keer iets anders dan een proefgerichte clinic?! Dan bent u bij Hartslagmeting Bo Hopmans aan het juiste adres!

Deze clinics staan in het teken van het gericht trainen van een (sport) paard met behulp van een hartslagmeter. Het aantal combinaties dat aan bod komt gedurende een clinic is geheel naar wens in te vullen. De hartslagen van de combinaties worden live geanalyseerd en aan het publiek toegelicht.

De training van het paard wordt op deze manier zowel visueel  als fysiek geanalyseerd, dit geeft inzicht in de basisconditie van het paard; uithoudingsvermogen, snelheid en/of kracht en de belastbaarheid die je paard aan kan. Zo kan men voorkomen dat je het paard ondertraint en dus niet vooruit gaat of juist overtraind en je paard grotere kans heeft op blessures maar tevens het niveau niet vooruit gaat.

 

Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak kunt u altijd contact opnemen!

 

Graag tot ziens op uw bedrijf/vereniging!

Een clinic houdt in..

De clinics worden volledig naar wens en in overleg ingedeeld. Voor elke doelgroep wordt een gepast programma opgesteld. Aantal combinaties, disciplines, verschillende rassen, verschillende niveau's etc.

 

De combinaties die aan de clinic deelnemen worden live gemeten waarbij zij real-time feedback ontvangen. Theorie en praktijk zal hierin gecombineerd worden.

Datum en tijd op aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op en vraag een offerte op basis van jouw wensen aan!