Video opname inclusief hartslagwaardes

Telefoonnummer

06-12155956

Locatie

Hartslagmeting Bo Hopmans

Milsbeek

Wil je graag je training op film om later nog eens, eventueel samen met je instructeur, dierenarts of andere specialist,  kritisch naar je eigen training te kunnen kijken. Ik zet jullie training graag op film en verwerk hierin de hartslagwaardes van jou en je paard om nog meer informatie uit de training te halen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je training op film zetten bied een hoop voordelen. Bij het terugkijken van de video beleef je nog eens het moment van de training. Voelde het goed aan? Of juist slecht? Echter heb je nu niet alleen je eigen gevoel, maar kan je jezelf ook zien en kijken of het gevoel klopte!

 

Je kan op deze manier kritisch naar je eigen rijden kijken; wat ging er goed, wat ging nog niet zo goed en waarom ging dat nog niet zo goed?

Tevens monteer ik de hartslagwaardes van de training van zowel jou als je paard in de filmopname! Hoe gaaf is dat?!

Zo kan je dus ook zien of het lag aan de communicatie? Of was je paard misschien al erg vermoeid toen je de oefening inzette waardoor de oefening niet zo goed ging als je wou? Vindt je paard deze oefening nog moeilijk of vind jij het vooral moeilijk? 

Wanneer je jezelf regelmatig filmt, kun je ook duidelijke progressie zien. Zowel in de techniek van de training, maar ook zeker in de fitheid en communicatie van paard als ruiter.

Het is goed om te zien hoe je als combinatie groeit. Zeker als je het gevoel hebt dat jullie niet meer vooruit gaan, werken video opnames super motiverend!

Een video opname houdt in..

Een video opname van de training en een conditiemeting (niet live) om te kijken hoe fit uw paard is en welke oefeningen uw paard als intensief ervaart. 

 

De hartslagwaardes worden in de video gemonteerd welke u later opgestuurd krijgt. De training kunt u dan samen met uw instructeur, dierenarts of andere specialist later nog eens beoordelen of vergelijken met andere trainingen.

Een digitale uitwerking van de hartslagwaardes inclusief tips voor de training en een mini-handleiding