Trainingsbegeleiding

Telefoonnummer

06-12155956

Locatie

Hartslagmeting Bo Hopmans

Milsbeek

Elke combinatie is uniek en heeft andere doelen en behoeften. 

 Ben je na de introductiemeting enthousiast geworden?! Dan kunnen we samen een plan van aanpak gaan maken. Door jullie als combinatie te monitoren kunnen we de mogelijkheden van je paard nauwkeurig in beeld brengen door trainingen en wedstrijden te analyseren. Ik ga jullie helpen de trainingen te optimaliseren, uw paard fit en gezond te houden en niet geheel onbelangrijk, u meer inzicht geven in jullie trainingen. 

Ook onze paarden verdienen het om een happy athlete  te zijn! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door middel van hartslagmetingen tillen we uw training naar een nieuw niveau!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op betreffende de mogelijkheden!

Ik zal nooit het ruitergevoel 'uit' willen zetten. De hartslagmeter is een hulpmiddel om bewuster te trainen en de prestaties positief te beïnvloeden.

​.

De voortgangsmeting houdt in..

Een live meting op locatie om de basisconditie en de gezondheid van uw paard te bepalen. Daarmee zullen we, net als bij de introdcutiemeting, beginnen met een nulmeting. De nulmetingen worden  gebruikt om de voortgang van u en uw paard tijdens een eventuele vervolgmeting te beoordelen.

Het tweede deel van de meting is geheel naar eigen keuze in te vullen.

Hiervoor gaan we  samen een plan van aanpak maken, wat zijn jullie doelen en hoe gaan we deze bereiken? Wat moeten we gaan trainen en op welke intensiteit? Dit kan sportgericht zijn, maar ook gericht op de gezondheid. Denk aan een revalidatietraject of een paard met artrose.

De training wordt live gemeten waarbij u real-time feedback ontvangt.

 

U ontvangt een digitale uitwerking van het plan van aanpak die we samen hebben opgesteld, de resultaten van de meting inclusief tips en richtlijnen voor de trainingen tot de volgende meting en een mini-handleiding om de hartslagwaardes beter te leren begrijpen!